Willemstijn Consultancy

Als jonge netwerkorganisatie helpt Willemstijn Consultancy organisaties slagvaardig en onderscheidend te zijn naar markt en klant. Opererend op de snijvlakken van marketing, business development en organisatie.

Organisaties supporten we om te groeien en/of hun positie te versterken. Veranderingen vandaag de dag gaan hard en daardoor kantelen dikwijls bestaande business modellen. Dat kan veel impact hebben op je business en toekomst.  Wij staan je strategisch en operationeel bij. Wij denken mee, adviseren en helpen verbetering en vernieuwing te realiseren.

Hoe onderscheiden wij ons?

Ons startpunt is altijd de klantbehoefte en de kracht van de eigen organisatie.  We maken kristalhelder waar de toegevoegde waarde ligt.  Vervolgens vertalen we dit naar een operationele realisatie of verbetering. We zijn sterk in idee én uitvoer.  We denken van buiten naar binnen. Pragmatische plannen realiseren we samen met onze klanten. We creëren draagvlak én benoemen meetbare resultaatgebieden. Door innovatie voorop te stellen moedigen we creativiteit en betrokkenheid aan.

Wij bouwen mee aan het ontwikkelen van gezonde businessmodellen en klantgericht werken.  Samen met de beste professionals en solide partners.  Onze aanpak is pragmatisch, creatief en mensgericht. Klanten duurzaam winnen is vooral klanten binden!

Wie is Willemstijn Consultancy?

Willemstijn Consultancy is opgericht door Arnoud Willemstijn en werkt als  netwerkorganisatie samen met met gedreven partners en creatieve professionals.

Arnoud: ” Inmiddels opereer ik meer dan 20 jaar in omgevingen waar klant en markt centraal staan. Altijd met focus op het ontwikkelen van business, klanten en organisaties. Ik vind het prachtig om een brug te slaan tussen vraag en aanbod. Om te kijken hoe het beter, slimmer of anders kan. Dit zowel aan de propositie als aan de organisatorische kant. Ik geloof sterk in innovatie, focus, goede argumenten, heldere communicatie en het creëren van beweging om mensen optimaal te laten presteren. Succesvolle organisaties onderscheiden zich niet alleen door wat ze aanbieden maar vooral door de manier waarop. Mijn expertise zet ik met enthousiasme in vanuit een advies, interim of project leidersrol”.

Onze expertise zetten we in op advies, interim en projectbasis.  Ook organiseren wij workshops en coachingstrajecten.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.